Thursday, March 22, 2012

Muutus plaanides / Change of plans

Kuna siin eelmises postituses sai kirjutatud, et Shanghaist koju pilet on olemas siis selgitaks ka muutusi trajektooris.
Mõtlesime mis me mõtlesime ja segamini me oma graafiku ka lõime. Mu kaunis logistika lendas osaliselt vastu taevast. Kuna Kasahstani viisa kulu oli ainuüksi 90 euri  per nägu ja jubedaks jooksmiseks oleks läinud siis otsustasime Markoga, et jätame seekord selle riigi kahjuks ära. Positiivse poole pealt on see, et läheme Irkutskisse ja kaeme ära Baikali järve ning oleme pikemalt Hiinas. Hiinas on plaanis ära käia ka Shanghais ja sealt koju tagasi tulla. Meie kontakt seal lubas kultuuriprogrammiga aidata. More China ühesõnaga. Piletid on ostetud nii, et 20.06 lendame Shanghaist otse Moskvasse ja sealt järgmise lennuga paar tundi hiljem juba Tallinnasse.

Viisad on veel tegemata. Mongoolia viisa läheb kõigepealt käiku. Asjad juba uuritud ja tuleb avaldus ära täita. Järgmiseks tuleb Hiina viisa. Seal on karmimad nõudmised aga saame hakkama. Nüüd tuleb natukene oodata kuni jälle Venemaa rongiliikluse info jälle saadavalt on. Hetkel on veits must auk selle kohapeal.

Plaanis on ka mai lõpus ära minnes teha juba traditsiooniline Baltijaama tšeburekisööma enne rongile minekut.
-----------------------------
Po angliskomu:)

I wrote in my last post, that i bought tickets back home from Shanghai, this means that we made some changes in our trajectory. After some thinking we decided not to go to Kazakhstan. My great logistics plan flew out of the chimney, but nothing to do. Visa it self is 90€ per face and it would be a hellowa running trough that country and so we decided to visit Irkutsk and lake Baikal:). Also we are planning to stay a littlebit longer in China and visit Shanghai also. Our contact there is preparing a cultural program for us :). From Shanghai we are flying to Moscow (yay.. 10 hours flight) and from there to Tallinn. Tickets are bought for 20th of June.

Visas are still not done, Mongolian visa is the first one and i communicated with the Mongolian Honrary Embassador today. We have to wait for a while now, because all the train information is not working at the moment and i can´t put a new logistics plan together.

Vsjoo:)

No comments: