Wednesday, July 18, 2012

Kokkuvõte enne edasi kirjutamist

On juba mõned päevad tagasi oldud sellelt reisilt ja vaikselt üritan oma kirjutustuhinat tagasi saada. Vahepeal läks asi veidikene käest ära ja ei tekkinud tahtmist, soovi ja võimalust midagi väga siia kirjutada.

Täna lihtsalt soolikat pole, et seiklusi siia üles täheldada. Seega pistan siia pildi kogu trajektoorist ja paar fakti.



26.05.2012 alanud reisi teekond Tallinn-Shanghai mööda maad. Riigid: Eesti, Venemaa, Mongoolia, Hiina. Linnad: Tallinn, Moskva, Novosibirsk, Kemerovo, Krasnojarsk, Irkutsk, Listvyanka, Ulan-Ude,Ulaanbaatar, Erlian, Peking, Shanghai.
Trajektooril läbitud kilomeetreid umbes 10 600.

Suurim külastatud linn on Shanghai, elanikke ca 25 miljonit.

Transpordivahendid mida kasutasime reisi ajal: rong, buss,linnaliinibuss, marsa, takso, troll, tramm, riksa, metroo, omad jalad (pea 300km kokku), lennuk.

Tagasilend kokku (puhas lennuaaeg 11h 40 minutit.

Esialgu kõik. Kui oma viitsimise tagasi saan siis kirjutan ka meie värvikatest ja mitte niiväga värvikatest seiklustes Siberi sügavustes, Mongoolias ja Hiinas.



Järgmiseks aastaks tuleb hakata mõtteid koguma.

Enne Aafrikat tuleks veel mõned kaunid paigad enne läbi käia. Kui kellelgi on häid ideid siis võib aga siia kommenteerida või siis kui on olemas mu kontakt siis seda kanalit pidi teavitada kaunist ideest.

Kui keegi arvab/tahab/mõtleb samasugust reisi ette võtta siis palun kolm korda mõelda selle kõige üle ja kasvõi minuga ühendust võtta. Ma ei ütleks, et oli raske reis aga omajagu ootamatusi ja möödapanekuid oli küll. Elu ei peagi lihtne olema :). Aga siiski, hea närv ja logistiku kogemus peab olema, et mõnedest asjadest välja kiirelt ja enamvähem väikeste kahjudega tulla. Lisaks on soovitav bussiga reisides omadada lühemaid jalgu kui minul on. Üsna ebameeldiv on näiteks öö otsa või siis päeva otsa sõita bussis nii, et jalad ära ei mahu kahe istme vahele.


X stands for X.

No comments: